LINKOVI

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Home HUMOR Malo šale.....
Malo šale..... PDF Ispis E-mail
Autor Administrator   
Srijeda, 13 Kolovoz 2014 21:05

Nedeljna injekcija

Sande Dodevski

Neka gospođa, Beograđanka, došla u rano nedeljno jutro u Dom zdravlja u Cetinju. Naime, trebala je dobiti neku injekciju u okviru terapije koju je započela prije polaska na godišnji odmor u Crnu Goru.

U čekaonici nije bila gužva, samo jedan stari čiča sjedi u čekaonici. Beogradska dama ga pozdravi i sjede preko puta tog čiče. Okolo vrata do vrata.

Beograđanka se osvrtala, zagledala ta vrata i nakon par minuta tišine upita čiču: -Jel te, molim vas lepo gosodine, oćete li mi reći gde se ovde nedeljom daju injekcije?

Cetinjanin odgovara: - Bogumi u guzicu, gospođo, ka i radnim danom!

Vjenčanje

Sande Dodevski

Neki starac, Cetinjanin, oženio isto takvu stariju, te ga svatovi nagovoriše da “mladu” prenese preko praga u kuću, a on joj veli: - Eh, da je sreće sada bi te iznosili, a ja te unosim!?

Popadijin jarac

Sande Dodevski

U selu Kruševice pod Orjenom pop Justin i popadija Stanislava svako jutro ispijaju kahvu pod lozom na odrini. Kuha je pop Justin, a Stanislava sjedi na štokrli i čeka da je oproba. Kada malo pihne, dok je još vrela, okreće se Justinu i viče: - Ah, dobra li je-eee – vruća-aaa!

Popadija Stanislava jedina u selu ima jarca. Seljaci u toku dana dovode svoje koze na mrkanje. I, kako koju zaskoči popadijin jarac zvani „Gavrilo“, tako Stanislava opet viče: - Hajde sokole! Dobra li je-eee – vruća-aaa!

Euzubillahimineššejtannirradžim..

Dženita Filipović - Murga

Mujo i Haso se zaposlili u Air Bosna i upravljaju avionom punim stranaca. Na vision od 10.000 metara pokvari se nešto u avionu i jedan od njih treba da upozori putnike.

Mujo je znao tuc-muc engleski pa uze mikrofon i reče: "Ladies and gentlemen, please repeat after me: Euzubillahimineššejtannirradžim..

Teroristička akcija u Sarajevu

Dženita Filipović - Murga

U Sarajevu pravi saobračajni kolaps. Svi automobili stoje.

Jedan tip kuca drugom na prozor automobila - Jarane, šta je ba ovo bilo?

-      Ma, ne pitaj, evo na radiju javili da su naki teroristi oteli sve političare Bosne i Hercegovine i traže za otkup 10.000.000 EUR-a, ili će ih sve politi benzinom i zapaliti, pa skupljamo priloge.

-      OK, daću i ja, nema problema. Jarane, a po koliko raja daje?

-      Pa kako ko može. Uglavnom po litar-dva. ‌

Ažurirano: Petak, 15 Kolovoz 2014 10:52
 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

Facebook

prenesi tekst na facebook

Izbor slika iz galerije

Najnoviji komentari

home search