LINKOVI

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Home Satira Visoka cura u dimijama bježala od mobilizacije
Visoka cura u dimijama bježala od mobilizacije

 

Amir ZukićHelez Zukiću: Ti si bio "visoka djevojka u dimijama" koja je bježala od mobilizacije

Na društvenim mrežama trenutno je hit „visoka djevojka u dimijama“ o kojoj je u emisiji FTV-a „Odgovorite ljudima“ govorio potpredsjednik SDP-a Zukan Helez, piše novinska agencija Patria.

On je, obraćajući se generalnom sekretaru SDA Amiru Zukiću, kazao: -Vi, gospodine Zukiću, ste zadnja osoba koja se može pozivati na patriotizam. Kada je bila mobilizacija, to je anegdota u Sarajevu, vojna policija je vidjela da bježi visoka djevojka u dimijama. Bilo im je sumnjivo. Kada su je zaustavili, to ste bili vi.

-Vi sada imate puna usta boraca, puna usta patriotizma. Puna usta penzionera, a sve radite da nanesete što veću štetu - poručio je Helez.

Njegove tvrdnje Zukić je, što se vidi na snimku ispratio blagim zbunjenim smiješkom i crvenilom u licu, a kasnije kada je dobio riječ nije ni pokušao demantirati da li je on zaista bio djevojka u dimijama. društvenim mrežama trenutno je hit „visoka djevojka u dimijama“ o kojoj je u emisiji FTV-a „Odgovorite ljudima“ govorio potpredsjednik SDP-a Zukan Helez, piše novinska agencija Patria.

(Izvor: agencija Patria)  

 

 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

Facebook

prenesi tekst na facebook

Izbor slika iz galerije

Najnoviji komentari

home search