LINKOVI

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Home Bingo efendija - stalni gost Golemi avtogo gospoje iz Pariza
Golemi avtogo gospoje iz Pariza
Utorak, 16 Veljača 2016 20:18

 

BingoProfesorica plus doktorica jamda opšte prakse iz Pariza i Sorbona napravila golemu mahu

Bingo efendija, imam u prićuvi i teolog entuzijasta

Jasna Šamićka kođoja zna nešta o islamu i petlja se ko domuz u surutku đe joj mijesto nije. Ona jamda smatra da je svijetski avtoritet kad more vako napisat: “Cijeli svijet zna da je današnji islam uvezen direktno iz Saudijske arabije, da Wehabje i Salafiti sve više imaju uspjeha svuda u svijetu, pa i u Bosni… ” (citirato odslovadoslova iz njezinog testa)

Kakav bona hanuma uvozni islam u Bosniciu iz Saudiske Arabije?!

Hajmo vako!

Oni ovdi nama đamije baš ljepe i pregoleme prave, stat pa gledat, da ti okice ispanu, a mi ćemose unutri Bogu moliti da nam nađe kakog ivestitora za kake fabrikice il ćemo svi đematila i đuturile maline, gjive-šampijone i hajvana gojit, a vala i šta će nam fabrike kad moremo ekološki ljepo živit u svojoj vijeri, na svojoj zemji. Doćim, jest da smo mrvem puno zgurati ko kad hejbet hajvana zgurate na horuk u malehan hajvan-vagon pa ga gonite štrekom.... znate ono kopozicija i lokamotiva.

Eheheeee, gospoja! Mi bona ne bila izvozimo islam u Saudisku Arabiju. Oni nama đamije i upute da se ovdi u Bosnici pravi tvrdi islam, a ne onaj bivši mehki komunistićki i da se islam demostrira putem šamije, mahrame i hiđaba što su na našijem fajv star muslimankama, a sve him svakoj legne plaća na prvog po dvjetristoje kaemova doli kod jarana s bradicama i kratkijem pantalama pred Fahdinom đamijom iza ćoška da svak ne gleda za ote naše 100% islamske žene što nosaju šamije, mahrame i hižabe gori-doli Ferhadijom do Sebilja pa dole zaokrenu se kod one gume đese cigara more pripalit, zna se - da psiološki isprepada što više vlaha preostalijeh a i naših što ne priznaju ova naš baš-inoks-čelik islam supet zvijezdica i drže se još onog islama koji su him dali crvendaći komunjare đeje bilo po deset žutih hođinskih kartona a nikad crvenijeh pa se pilo kockalo i kurvalo sve u šesnest hodalo žemsko sve otkriveno mini suknjice guzovi se ba vide i mame muškinje eeee…nemere više tako. Dosta!!!

Eto bona ne bila dozovi se pameti pa skontaj da smo mi udrili rekontru i izvozimo mozgeve ćak u Mekku da tamo presaldume braću Saudice na naš najislam kojhi je kremenitiji sad od njihovog.

Evo ti za oto pravog primijera! Naš više neg prespektivni Nermin efendija Avdić što je rođen u centru Sarajva 1984. godine, što je s peticom završio Islamsku pedagošku akademiju, zatim slistijo sve sa najtiboljim ocijenama Islamski pedagoški fakultet u Zenici, pa je ko u mene mi kolega, islamski teolog, određeno vrijeme provo u Istitutu za izučavanje arapskog jezika u Mekki, Saudijska Arabija, a piše da je trenutno na završnoj godini na Fakultetu za izučavanje Kur'ana i Hadisa u Mekki.

Heeeej! Mašala!!! Živi u Mekki već sedam godina. Seeeedam godina! Hej ba gospoja – sedaaaam godina! Ima tamo stalni ofental elaubnis! Nije to nakav duldungaš već neogranićita dozvola od boravka a morebit uskoro i njihovog zelenog pasaporta da dobije!

Ehehe! Jes te vala razmotiro u svom reagovanju koje je napiso na svijetskom nivou pravog muslimanskog teletuaca. Pošto je on za premijer islamske lige Saudici napravili jeftina trasfera i odveli ga sebi a nama obećali još puno puno đamija. Daklem gospoja oni su ostvarili uvoz a mi smo ostvarili izvoz ma ono ko Đeko što je u fuzbalu sultan ba u Žeji ga zvali kolac onaj ga Ćeh trener skužijo pored naših sljepaca i odveo u nake Teplice đe je Đeko razvalijo, pa u Vosburg, pa u manćester Siti, pa sada Roma, đe će mu bit kraj. Nermin efendija je po mom mišljenju Đeko za svijetsko tumaćenje islama.

I utuvi to u tu bajagi preškolovatu glavu na koju ćeš sada po mom naređenju metnit pod hitno mahramu i šnjom na glavi hodaj po Parizima i Sorbonama. Jes ćula?! I trebaš bome doć navakat tobe i u suru i izvinit se i priznat da nije taćno da se islam u Bosnicu uvozi iz Saudiske Arabije, već je istina da mi islam u obliku najprespektivnijih kadreva izvozim njima tamo u Saudisku Arabiju.

Jesil skontala konaćno? Morebit da i jesi!

Svak svoje zna. Od mene tolko. Zasad!

 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

Facebook

prenesi tekst na facebook

Izbor slika iz galerije

Najnoviji komentari

home search