LINKOVI

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Home Komentari Jasnin jasni osvrt
Jasnin jasni osvrt
Ponedjeljak, 19 Lipanj 2017 20:41

 

Jasna-StraneKomentar Jasne Šamić

U Bošnjačkom oku, u prilogu od 19. juna, pročitala sam izvrstan razgovor, prenesen iz Oslobođenja, sa Dr Sulejmanpašićem, u kome ovaj vrsni stručnjak ukazuje na pogubnu situaciju u zdravstvu, na laži koje šire oni sa vrha te ustanove, o despotizmu i strahovladi Izetbegovićinoj, o njenim indirektnim ucjenama, čak i studenta ... Kad ovo čovjek čuje, a onda pročita isto tako odličan tekst Seada Omeragića “Laž kao najbolji materijal za vlast”, iako smo mnogo toga imali prilike i sami vidjeti i uvjeriti se na licu mjesta, ostaje mu tek da zanijemi jednom za svagda. Ili da, dok sasvim ne poludi, čupa sam sebi kosu iz nemoći. Treće ne postoji.

Kako je moguće da su se ti islamo-fašisti i mafijaši toliko razmahali u Bosni?

Misle vjerovatno da ih je u ovom, višedecenijskom mandatu lično Allah izabrao? Ali, ne treba zaboraviti i mnoge glupane, kao što su ovi (ve)seljaci, primitivci, koji ne znaju prepoznati gdje je laž, pa otpužuju stručnjake, novinare, intelektualce, ljekare … , i smiju se ovakvim tekstovima koji žele aktivirati zvono za alarm. Smiju se stručnjacima i govore da su oni lažovi, braneći mafioze na vlasti. Ti velemuslimani ne znaju za sram. Reći im “sram vas bilo” isto je kao da si sam sebe pljunuo. Fučka se njima za svim upozorenjima, ona su njima samo smiješna. Neka svi pomru i samo oni ostanu! Je li to Allahov izbor danas? Podsjetimo se da su i četnici tako mislili devedestih govoreći - Bog je na našoj strani. Jesu su li oni sada izabrani narod koji bira jad i čemer u Bosni? I svaki komentar o la Familiji, oni doživljavaju kao ličnu uvredu, čak i onda kad nisu direktno ušićarili od Nje. Ne libe se ni da zaprijete smrću onome ko se usudi dirnuti u bogom datu vlast, a koju su oni izabrali. Mora se zaključiti da je sve to, svakako, “muslimanski” i “ramazanski” što rade !

Uz to vrlo dobro idu, ne zaboravimo, i folklorni iftari kojima se zakrčavaju ulice grada.

Jadni ljudi, jadni nevini, jadni bolesnici, jadni glasači La Familije, a i te kako su jadni i manipulanti, sama ta La Familija koja je umislila da ima profetsku ulogu na Blakanu. Znamo da može sve, jer je štite saudijski dukati, te velike i demokrtske zemlje, kojoj će Trump prodati najsofisticiranije oružje, da ubijaju po svijetu ćafire kao što su ljekari. I ne samo oni…  

U ovom slučaju, najpotrebniji je obratiti se možda stručnjacima za giljotinu. Njih treba intervjuisati i pitati šta i kako dalje sa mafijom. Sve ostalo, uistinu, nije ništa drugo do “smijurija”, kako zapisa i jadni komentator u vašem listu.

 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

Facebook

prenesi tekst na facebook

Izbor slika iz galerije

Najnoviji komentari

home search