LINKOVI

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Home Komentari Ana Brnabić o Srebrenici - Ana ima pravo na svoje mišljenje
Ana Brnabić o Srebrenici - Ana ima pravo na svoje mišljenje
Ponedjeljak, 15 Siječanj 2018 22:08

 

Ana BrnabicU Srebrenici se nije desio genocid, kaže Ana Brnabić – u Jasenovcu je bilo odmaralište Ferijalnog saveza NDH za Srbe, kaže Nadan Filipović

Nadan Filipović

U intervjuu Radio Ekonomistu, 09. januara 2018, srpska premijerka Ana Brnabić je, između ostalog kazala "da se u Srebrenici dogodio strašan zločin zbog kojeg se oseća loše, ali da ne misli da je to bio genocid. Dodala je i da ne misli da je Haški tribunal zadovoljio pravdu i da je zaista doprineo pomirenju."

Ako Ana Brnabić smatra da Srbi u Srebrenici nisu počinili genocid onda se ona postavlja iznad najviše sudske instance na svijetu.

OK! Ana Brnabić može misliti kako misli, ali ako je njoj dopušteno da misli kako misli onda i ja, kao pojedinac, obični građanin, dakle nikakav premijer, bože sačuvaj, mislim da su u koncentracionom logoru Jasenovac ubijeno samo nekoliko Srba, što je strašan zločin, ali ne mislim da su ustaše htjele genocidirati srpski narod u NDH, već su u Jasenovcu osnovali nešto kao odmaralište Ferijalnog ustaškog saveza u kojem su Srbi igrali nogomet, slušali operete, kao na primjer “Malu Floramye”, imali raznorazne sekcije, imali liječinike i stomatologe, a onih nekolicina su ubijeni u navijačkim neredima kada su igrali nogomet protiv ustaša.

Nadalje mislim da Sud koji je na kazne vješanjemi i strijeljanjem osudio gomilu ustaških rukovodilaca nije zadovoljio pravdu i nije zaista doprinjeo pomirenju između Srba i ustaša, bolje rečeno četnika i ustaša, braće po koljačkoj kami. 

Ako Ana Brnabić misli da se u Srebrenici nije dogodio genocid nad Bošnjacima onda imam pravo da mislim da Jasenovac nije najveća grobnica srpskog naroda, već mjesto gdje su se ustaše i nekolicina Srba malo više posvađali, pa eto… desilo se da padne par mrtvih glava.

 

Komentari  

 
0 #1 Nihad 2018-01-19 06:30
Ana ne misli. Ona je repetitor, samo prenosi mišljenje za koje su je uvjerili da je njeno. No nejse - bingo; odmjeri joj Nadan pravo bosanski - od šake do lakta.
Citat
 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

Facebook

prenesi tekst na facebook

Izbor slika iz galerije

Najnoviji komentari

home search