LINKOVI

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Home Komentari Gospon Himzo zaboravlja da se džon-obrazu šamarčine džabe udaraju
Gospon Himzo zaboravlja da se džon-obrazu šamarčine džabe udaraju
Subota, 04 Kolovoz 2018 22:44

 

HIMZO FAZLICHimzo Fazlić o Emiru povodom njegovog TV-spota – providne navlakuše za bošnjačku dijasporu

Nadan Filipović

Slažem se sa gospodinom Himzom, ali mislim da je bio preblag u ovoj “dijagnozi” lika i djela Emira Hadžihafizbegovića – odličlnog glumca, nikakva čovjeka, ližisahana svakoj vlasti, a sada SDA-Ždanova što uvijek blizu kao maca koja prede oko glavne sećije.  

Himzo Emiru: “Lažeš pašće jedno, Bosna nije odbranjena nego Bosna je podijeljena i izdana i to je učinio tadašnji predsjednik SDA stranke 29 septembra 93 godine u Hotelu Holiday u Sarajevu na Bošnjačkom saboru, kada je prihvatio podjelu i konstitutivnost takozvana tri naroda u Bosni. Do tada se Armija Republike BiH borila za cjelovitu BiH, a od tada za muslimanske dijelove BiH. Nestala je i Republika BiH, ali je stvorena Republika Srpska i to je sve islo pod rukovodstvom SDA stranke. Stidi se pašće jedno da uzimaš novac za takve lažne spotove i obmanjuješ i lažeš dijasporu. Sram te bilo Emire. Ti bi za novac mater prodao, balijo nad balijama. Zaista sam izgubio svaki respekt prema tebi i kao čovjeku, kao nekadašnjem ministru kulture i kao glumcu umjetniku. Zalutao si Emire, novac te samo interesuje.” (Završen citat).

(Postavio gospodin Himzo Fazlić na FB)

 

Komentari  

 
+1 #2 Mehmed Meša Delić 2018-08-05 16:32
Jedan moj aforizam:
Veće plate, za glumce, novinare, ljekare inače odoše u - POLITIKU.
A kako rade i kako se ponašaju kada su u politici to nam je (po)kazao "slavni" EMIR.
Citat
 
 
0 #1 Zike 2018-08-05 15:08
Svaka čast gospodinu Himzi. Da se i ja sjetim uže i šire familije onome ko je potpisao da sve moje odjednom bude u RS, iako su govorili da će biti jedinstvena, nedjeljiva, nezavisna, samostalna i suverena BiH.
Citat
 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

Facebook

prenesi tekst na facebook

Izbor slika iz galerije

Najnoviji komentari

home search