LINKOVI

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Home Satira Obznana i presuda
Obznana i presuda

 


Sebi jaDosta je izdaja!!!- Obznana i Presuda Prijekog Suda

Iz pouzdanih izvora bliskih menadžmentu KCUS- i već potpuno pacificiranom Medicinskom fakultetu “Bošnjačko oko “ je saznalo da će na višim razinama odlučivanja KCUS-a i Medicinskog fakulteta uskoro biti ostvaren prijedlog materijala zakonskog akta u vezi sa objavljivanjem OBZNANE  KOMPENZACIONOG KOMTETA medicinsko - patriotske PRAVDE koji je konačno legalizirao obavezne financijske KOMPENZACIJE, svih tih “izdajnika” sa u daljem tekstu navedeni na CRNOM spisu.  Spisak medecinskih izdajnika biće objavlje uskoro, da vidite ko nas je ljećio.

Naime, naši ljudi u Bosni i Hercegovini, dakle konstitutivni narodi Federacije BiH, ali i pripadnici “ostalih” treba da znaju koliko je našu domovinu koštalo, na primjer, školovanje, studiranje, specijaliziranje, uzmimo za primjer Prof.dr. Nenad Vanisa, (sasvim slučajno naveden kao primjer medecinskog izdajnika)  ahmaka kojeg je narod Bosne i Hercegovine otškolovala, isti narod to bi reci: I Vlah i Turčin, a i ostali i Jahudije su mu platili studiranje medicine, izdvojio ogromne pare za njegovu specijalizaciju, postdiplomski studij, magistarski rad i doktorski rad, te su mu konstitutivni narodi Federacije na taj način obezbjedili uslove ili uvjete da se bavi naučnim ili znanstvenim radom i da objavi oko 120 naučnih ili znanstvenih radova. Dobio je od naše Bosne i Hercegovine sve, profesuru, veliki stan, veliku plaću, itd, a on je međutim već odavno na Mom spisku  izdajnika, od kojih mnogi rade za neke inozemne naučne ili znanstvene agenture koje čine titanske napore da izšpijuniraju naš BiH medecinski naučni ili znanstveni rad, koji je u strelovitoj fazi uspona.

Nenad – efendija je, zamislite raja, te svoje radove objavio u inozemstvu, što jasno ukazuje da je sve te rezultate dobijoo nako, na guzove, u KCS-u u Sarajevu, a onda umjesto da ih objavi u našem medicinsko-patriotskom časopisu "Medecinski Arhiv", on ih je podlo objavio u inozemstvu i vjerovatno naplatio silne pare prodajući naučne radove koji pripadaju nama svima u Federaciji.

Sada je on, ZAMISLITE!!!, medicinski direktor na Klinici za gastroenterologiju u Middle East Hospital u Bahreinu. Ehe-he…. Nenad-efendija, pobjeg'o si a Moje zapapričene  jahnije prob'o nisi. Sada imaš mjesečnu plaću od $USA 2,000 vakog prvog, čisto bez pedevea.

Mi, konstitutivnu narodi Federacije BH i pripadnici OSTALIH, te otškolali, stvorili ba od tebe doktora profesora i povjerili našu dijecu da him predaješ medecinu, a ti l'jepo put pod noge, pa bub za profesora u Bahreinu.

Evo ovde Presude pokretnog Prijekog suda KOMPENZACIONOG KOMTETA medicinsko - petriotske PRAVDE koju bivši kolega  MORAŠ izvršit ' u roku mjesec dana, roku koji teće od datuma objave u Službenom listu KCUS- a, tačnije od sutra 24. januara 20020-te godine i to ovako kako je dole navedeno i finyanciski specificirato:

Osnovna škola…………….USA$ 30.000

Srednja škola……………. USA$ 90.000

Medecinski fakultet u Sarajevu USA$100.000, po dvjes milj po svkoj godini od studiranja.

Postdiplomski studij … USA$ 80.000

Magistarski sa diplomom USA$100.000

Doktorska disertacija ili doktorijat od nauka ili znanosti USA$ 300.000

Titula od profesora i doktora na Medecinskom fakultetu KCUS-a

USA$ 500.000.

Na svaku gore navdenu stavku MORATE uplatit I PDV od 17%.

 

UKOLIKO ne platite konpezaciju Federaciji BiH, odnosno njezinim konstitutivnim narodima i “ostalim” Koji su vas odškolali za profesora - doktora Mi ćemo zakonskim putom da Vam ukinemo I proglasiti nevezećim sve diplome: one od osnovne škole, od srednje škole, od Medecinskog fakulteta, od magistrata, od doktorijate i sve će Vaše naučne radove “stvorite” u BiH, a “objavite” špijonskim inozemnim časovima.

 

Prd-sjenica Prijekog suda KOMPENZACIONOG KOMTETA medicinsko - patrijotske PRAVDE, koja je zbog štednje  i kadija i sudija

 

Prof. DR od nauka i znanosti, šifra (na sabahu u kupatilu – OGLEDALCE – ogledalce, ko je najpametnija i najtoleratnija u butum KCUS-u?)

 

U potpisu : Prof Dr S.I.  -“svijetska” rekorderka u studiranju “medecine” – zlatna medalja za medecinske-sportove trčanj studiranja na duge staze

 

Smrt podmuklim izdajicama i prodanim dušama koji su dobrovoljno pobjegli iz mog KCUS-a, a sloboda nama hamelju koji je osto vijeran našoj dragoj domovini FEderaciji BiH u nezvisnoj i nedijeljivoj Bosni i Hercegovini.

Bogme- živila  Sebi ja i umene mi nabas hazbo!

Doli Senka Dinarevićka, eno je keti u Mostaru đe je niža bolnićarka , istresa tute, ha-ha - ha, ne smije na Sarajvo-Fest doć! HE-he-he!

 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

Facebook

prenesi tekst na facebook

Izbor slika iz galerije

Najnoviji komentari

home search