LINKOVI

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Home Komentari Okololaktaška divlja svinja ponovo rokće po Beogradu
Okololaktaška divlja svinja ponovo rokće po Beogradu
Srijeda, 15 Rujan 2010 15:26

Autor: Nadan Filipović

U intervjuu danom 13.septembra 2010. godine beogradskoj „Politici“ Milorad Dodik odgovara na slijedeće pitanje novinara Bore Marića:

- Posle Vaše nedavne izjave da se u Srebrenici nije dogodio genocid, postali ste ponovo meta žestokih napada. Na osnovu čega tvrdite da u Srebrenici nije bilo genocida?

Dodik, odgovara na jedan izuzetno cinično-primitivan način, karakterističan za bahatog četničkog jalijaša iz Lijevče Polja, valjda misleći da će svi Srbi sveta porauhati ovu njegovu moralnu ekspertizu:

-  Mi ne osporavamo da se u Srebrenici dogodio zločin zastrašujućih razmjera, koji nije smeo da se desi. Ali niko ne može da kaže da se taj zločin dogodio u ime RS, jer ni jedan republički organ nije doneo odluku o masovnom pogubljenju srebreničkih Bošnjaka. Nažalost, zločin u Srebrenici, koji se ničim ne može opravdati, snažno se politizuje i, da tako kažem, nastoji se izvršiti srebrenizacija proteklog rata, a time cele Republike Srpske i srpskog naroda. Mi to ne možemo dozvoliti i nastavićemo rad na utvrđivanju pune istine o ovom zločinu. Mi poštujemo sve žrtve, ali ako neko ne poštuje srpske žrtve, ni mi nemamo razloga da poštujemo njegove.

Ljudi dragi, pa je li ovo moguće?

Pa ovo je isto kao da Herman Göring daje intervju nekom njemačkom novinaru koji ga prije suđenja u Nürnbergu pita:

-         Posle Vaše nedavne izjave da se u Aušvicu nije dogodio holokaust, postali ste ponovo meta žestokih napada. Na osnovu čega tvrdite da u Aušvicu nije bilo holokausta?

A debeli Herman Göring, kao kabadahija iz Lijevče Polja odgovara:

-  Mi ne osporavamo da se u Aušvicu dogodio zločin zastrašujućih razmjera, koji nije smeo da se desi. Ali niko ne može da kaže da se taj zločin dogodio u ime Trećeg Rajha, jer ni jedan organ Trećeg Rajha nije doneo odluku o masovnom pogubljenju Jevreja u Aušvicu. Nažalost, zločin u Aušvicu, koji se ničim ne može opravdati, snažno se politizuje i, da tako kažem, nastoji se izvršiti aušvicizacija proteklog rata, a time celog Trećeg Rajha i njemačkog naroda. Mi to ne možemo dozvoliti i nastavićemo rad na utvrđivanju pune istine o ovom zločinu. Mi poštujemo sve žrtve, ali ako Jevreji ne poštuju njemačke žrtve, ni mi nemamo razloga da poštujemo njihove.

Pa ovo je Dodikova vasionska i besprimjerna drskost. Ovo je vršenje nužde po svim Bošnjacima. Znači srebreničke majke, supruge i djeca trebaju poštivati ubice svojih sinova, muževa i očeva, da bi ovo bure holesterola ko biva tek onda poštovalo srebreničke žrtve.

Dodik, koji je već poćeo govoriti bre ekavski, kao da se rodio na Terazijama ili u Knez Mihajlovoj, a ne u nekoj okololaktaškoj vukojebini, pere krvave ruke velikog zločinačkog dijela srpskog naroda, maltene proglašavajući nevinim tu svoju bandu ukoljica za sve grozne zločine koje su napravili.

Šta kazati, već da je fašizam 1992. godine vaskrsnuo i svi ga vide, a prave se da ga ne vide. Valjda će se, kadli-tadli već naći neki srebrenički ili neki drugi bošnjački unuk da ispuca pun šaržer u ovu napuhanu mješinu punu četničkog izmeta.  

Čitaju li ovo naši bezmudi politički lideri?

Jaštaradi! Sve znaju, ali ti lješinari nemaju vremena da dignu glavu i reagiraju jer su zauzeti gulenjem ostataka od ostataka mesa sa kosti crknute krave.

 

Komentari  

 
0 #1 mozart 2016-09-03 18:18
Glavni Baja u svom elementu,zna dobro nasto se loze njegovi sljedbenici.Zlatna medalja za olimpijsku disciplinu u ljepsem i pametnijem BH blentitetu,a to je omalovazavanje vrijedjanje i pljuvanje po Bosnjacima(od milja zvani i Balije, Turci,Poturice, lazni muslimani,bivi Srbi ili Hrvati itd.),negiranje genocida i relativiziranje zlocina.Kao da je to najnormalnija stvar ubiti covjeka,ili hiljadu njih,a jos bolje na stotine hiljada.Jos kad su nenaoruzani i nedaju otpor,pa kud ces veceg meraka za Djikana i Cetnika da pokaze opjevano "Serpsko junastvo".Da apsurd bude veci,zrtve bi morale po toj bolesnoj logici da pognute glave prolaze ka mjestima sopstvenih stratista,a prezivjeli da se izvinjavaju sto su prezivjeli.Naravno da nezaboravimo i herojske branitelje Bosne,koji su naravno takodjer zlocinci zato sto su se drznuli skoro goloruki pruziti otpot "nebeskom narodu",umjesto da pognute glave stanu i oni u red za klanje.
Citat
 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

Facebook

prenesi tekst na facebook

Izbor slika iz galerije

Najnoviji komentari

home search