LINKOVI

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Home Komentari
Okololaktaška divlja svinja ponovo rokće po Beogradu
Srijeda, 15 Rujan 2010 15:26

Autor: Nadan Filipović

U intervjuu danom 13.septembra 2010. godine beogradskoj „Politici“ Milorad Dodik odgovara na slijedeće pitanje novinara Bore Marića:

- Posle Vaše nedavne izjave da se u Srebrenici nije dogodio genocid, postali ste ponovo meta žestokih napada. Na osnovu čega tvrdite da u Srebrenici nije bilo genocida?

Dodik, odgovara na jedan izuzetno cinično-primitivan način, karakterističan za bahatog četničkog jalijaša iz Lijevče Polja, valjda misleći da će svi Srbi sveta porauhati ovu njegovu moralnu ekspertizu:

-  Mi ne osporavamo da se u Srebrenici dogodio zločin zastrašujućih razmjera, koji nije smeo da se desi. Ali niko ne može da kaže da se taj zločin dogodio u ime RS, jer ni jedan republički organ nije doneo odluku o masovnom pogubljenju srebreničkih Bošnjaka. Nažalost, zločin u Srebrenici, koji se ničim ne može opravdati, snažno se politizuje i, da tako kažem, nastoji se izvršiti srebrenizacija proteklog rata, a time cele Republike Srpske i srpskog naroda. Mi to ne možemo dozvoliti i nastavićemo rad na utvrđivanju pune istine o ovom zločinu. Mi poštujemo sve žrtve, ali ako neko ne poštuje srpske žrtve, ni mi nemamo razloga da poštujemo njegove.

 
Komentari
Nedjelja, 05 Rujan 2010 13:33

 

Bujrum! Slobodno pošaljite svoj komentar, kritiku ili primjedbu. Objavićemo svaki komentar koji je potpisan punim imenom i prezimenom, sa podacima o adresi, brojevima za telefonski kontakt i email-adresu. Normalno, podaci o adresi, telefonu i email-adresa biće sam poznati uredniku portala. 

 
« Početak«818283848586»Kraj »

Stranica 86 od 86

Facebook

prenesi tekst na facebook

Izbor slika iz galerije

Najnoviji komentari

home search