LINKOVI

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Home
bingo efendija


Bingo efendija PDF Ispis E-mail
Autor Administrator   
Nedjelja, 10 Travanj 2016 22:33

 

BingoBingo efendija: Postavljam se stritno na stranu od umene mi kolega- mi smo za Latića&Fatića - doli Jasna Šamić!!!

Prikjućijo bi se bome i ja diskusiji. Moje kolege profesori i doktori od nauka, Latić&Fatić imaju utal pravo i ja him odsrca velim „AFERIM GAZIJE!!!“ Ma da neđe trasfera napravite i promjenite dresa Islamski fakultet u Sarajvu bi se nama uduno i stavijo kjuće u bravu. Eeeee... neka vas! Da vas nejma valjalo bi vas izmislit! Svaka vam dala!!!

I ja dobro znadem da su aziske žene iz Azije malehne i to je je naćin ko naka prednost jerbo su portablaste i na njiha se troši manje para na hajinke, dimije, pa i manje jedu što je logićno jer su u mene mi kolege profesori i doktori od nauka, Latić&Fatić, davno prija kasu spremali doktorijate naućenjaćki dokazali da manje žene manje jedu, a veće žene više jedu i u zakjućku od otog rada su ingenijozno zakjućili da su malehne žene malehne zato što ne jedu puno već malo, doćim veće su žene veće zbog radi od toga što više jedu. Jasnije negoli Ahrimedanov zakon, ono lego Medo u kadu i skužio da kad on zalegne da se voda podigne. Jakog mu zakona! Al priznalo ga zaoto što je Grk, a Grćka u Evropi pa him svi moraju zanositi ono dol međ nogicama, na okuki. Bolji je vala Latić&Fatić zakon o propocijonalosti malehnih i golemijeh žena u pogledu hape u njiha. Još je jena prednost je pored hajinki i hape ćinjenica da aziske portabl ženice brže letaju ko ćelice po kući i lakše him je kuću oćistit dok si reko petit beure keks. A goleme? Što je golemija to se teže sagne, pretežu je guz.vi, a kase previše nagnu pretežu ih simfoni. Nemogu se zavuć pod hastal, samo hukće, dvi minute usisać radi, a onda golema hanuma kaže sama sebi: „Ode ja bome sebi kahvu uzdurisat pa odmorit’” - pa se više na sećiji izleživa neg radi po kući!   

Profesor doktor emeritus Hamdo Akšamija što je kao golemi espert za trgovinu poslat u Kinu da budne šef od ekonomsko-trgovaćkog prestavništva BiH u Kini (mora biti zbog golemog izvoza BiH  roba u Kinu, a šta bi Kina brez Bosne – valja to Hamždi sve pratit’ da neko ne hapi pare kad Kinezi plaćaju) bio obudovio. Žena mu iznenada preselila, a on sam samcijat u Kini, a družijo se najviše sa ministrom ekonomije Kine Gao Hu Chengom, nako u slobodno vjeme igrali tavle, table k’o više i k’o manje, doduše samo povremeno žandara, al’ ne u pare, već ćasti pivu ko zijani. I taj hajduk Cheng (Ćenga ga zvao naš Hamdo jerbo je on prvi rod od svih Ćenga onih gori, a blizu je i Kirbi, pa je zaoto tako daleko od Bosnice, a plata golema legi li legi a ostalo sve đabća muftića) skužijo Cheng ihtijar sam, para pun k’o brod pa mu, kužite ba raja, heeeeeej, hotjeo uvalit’ od sestre mu unuku da Hamdicu nako po kineski prižene i da budne i kineski zet. Hamdica, međutim, pametan k’o AID! Na vakat sazno da buduća nevjesta već ima punih osamnest godina, daklem, još dvi godinice i fertik! Napuni nevista dvobanku, a Hamdica dođe iz prestavništva a ona jedva baza po kući, pomatuhila, dakle oronula…ja bi k’o imam u prićuvi prija rek’o “orohnula” (joj moram se emeritus kolegi Jahiću hitno javit’). Eški Kineza! Misle Kinezi mi levati. Znao je jako dobro naš Hamdo da “azijske žene već sa dvadeset godina ulaze u proces oronulosti” i na otu ćinjenicu mu je lićno ukazo prije puta za Peking kolega Đemo Latić, a tekstmesiđem još potvrdijo kolega Fatić.

Nije to bilo prvi puta našom Hamdi da ga Kinezi žele žedna preko vode u braćnu zajenicu privest. Kad je bijo na jednom važnom sastanku u Hongu-Kongu pokušali su mu za kokubinu uvalit’ isto jednu već postariju što je imala već eheheeee sedamnest godina. Starka ba! Ma kak’i! Nije Hamdica som pa da se jami za otu bućku.

Ažurirano: Utorak, 12 Travanj 2016 20:46
 
Bingo - efendija PDF Ispis E-mail
Autor Administrator   
Nedjelja, 10 Travanj 2016 16:11

 

BingoBingo efendija: Postavljam se stritno na stranu od umene mi kolega- mi smo za Latića&Fatića - doli Jasna Šamić!!!

Prikjućijo bi se bome i ja diskusiji. Moje kolege profesori i doktori od nauka, Latić&Fatić imaju utal pravo i ja him odsrca velim „AFERIM GAZIJE!!!“ Ma da neđe trasfera napravite i promjenite dresa Islamski fakultet u Sarajvu bi se nama uduno i stavijo kjuće u bravu. Eeeee... neka vas! Da vas nejma valjalo bi vas izmislit! Svaka vam dala!!!

I ja dobro znadem da su aziske žene iz Azije malehne i to je na neki naćin ko naka prednost jerbo su portablaste i na njiha se troši manje para na hajinke, dimije, pa i manje jedu što je logićno jer su u mene mi kolege profesori i doktori od nauka, Latić&Fatić, davno prija kasu spremali doktorijate naućenjaćki dokazali da manje žene manje jedu, a veće žene više jedu i u zakjućku od otog rada su ingenijozno zakjućili da su malehne žene malehne zato što ne jedu puno već malo, doćim veće su žene veće zbog radi od toga što više jedu.

Jasnije negoli Ahrimedanov zakon, ono lego Medo u kadu (eški imo tada kadu???) i skužio da kad on zalegne da se voda podigne. Jakog mu zakona! Al priznalo ga zaoto što je Grk, a Grćka u Evropi pa him svi moraju zanositi ono dol međ nogicama, na okuki.

Bolji je vala Latić&Fatić zakon o propocijonalosti malehnih i golemijeh žena u pogledu hape u njiha. Još je jena prednost je pored hajinki i hape ćinjenica da aziske portabl ženice brže letaju ko ćelice po kući i lakše him je kuću oćistit dok si reko petit beure keks. A goleme? Što je golemija to se teže sagne, pretežu je guz.vi, a kase previše nagnu pretežu ih simfoni. Nemogu se zavuć pod hastal, samo hukće, dvi minute usisać radi, a onda golema hanuma kaže sama sebi: „Ode ja bome sebi kahvu uzdurisat pa odmorit’” - pa se više na sećiji izleživa neg radi po kući!  

Profesor doktor emeritus Hamdo Akšamija što je kao golemi espert za trgovinu poslat u Kinu da budne šef od ekonomsko-trgovaćkog prestavništva BiH u Kini (mora biti zbog golemog izvoza BiH u Kinu – valja to sve pratit’) bio obudovio. Žena mu iznenada preselila, a on sam samcijat u Kini, a družijo se najviše sa ministrom ekonomije Kine Gao Hu Chengom, nako u slobodno vjeme igrali tavle, table k’o više i k’o manje, doduše samo povremeno žandara, al’ ne u pare, već ćasti pivu ko zijani. I taj hajduk Cheng (Ćenga ga zvao naš Hamdo jerbo je on prvi rod od svih Ćenga onih gori, a blizu je i Kirbi, pa je zaoto tako daleko od Bosnice, a plata golema legi li legi a ostalo sve đabća muftića) skužijo Cheng ihtijar sam, para pun k’o brod pa mu, kužite ba raja, heeeeeej, hotjeo uvalit’ od sestre mu unuku da Hamdicu nako po kineski prižene i da budne i kineski zet. Hamdica, međutim, pametan k’o AID! Na vakat sazno da buduća nevjesta već ima punih osamnest godina, daklem, još dvi godinice i fertik! Napuni nevista dvobanku, a Hamdica dođe iz prestavništva a ona jedva baza po kući, pomatuhila, dakle oronula…ja bi k’o imam u prićuvi prija rek’o “orohnula” (joj moram se emeritus kolegi Jahiću hitno javit’). Eški Kineza! Misle Kinezi mi levati. Znao je jako dobro naš Hamdo da “azijske žene već sa dvadeset godina ulaze u proces oronulosti” i na otu ćinjenicu mu je lićno ukazo prije puta za Peking kolega Đemo Latić, a tekstmesiđem još potvrdijo kolega Fatić.

Ažurirano: Nedjelja, 10 Travanj 2016 19:41
 
Golemi avtogo gospoje iz Pariza PDF Ispis E-mail
Autor Administrator   
Utorak, 16 Veljača 2016 20:18

 

BingoProfesorica plus doktorica jamda opšte prakse iz Pariza i Sorbona napravila golemu mahu

Bingo efendija, imam u prićuvi i teolog entuzijasta

Jasna Šamićka kođoja zna nešta o islamu i petlja se ko domuz u surutku đe joj mijesto nije. Ona jamda smatra da je svijetski avtoritet kad more vako napisat: “Cijeli svijet zna da je današnji islam uvezen direktno iz Saudijske arabije, da Wehabje i Salafiti sve više imaju uspjeha svuda u svijetu, pa i u Bosni… ” (citirato odslovadoslova iz njezinog testa)

Kakav bona hanuma uvozni islam u Bosniciu iz Saudiske Arabije?!

Hajmo vako!

Oni ovdi nama đamije baš ljepe i pregoleme prave, stat pa gledat, da ti okice ispanu, a mi ćemose unutri Bogu moliti da nam nađe kakog ivestitora za kake fabrikice il ćemo svi đematila i đuturile maline, gjive-šampijone i hajvana gojit, a vala i šta će nam fabrike kad moremo ekološki ljepo živit u svojoj vijeri, na svojoj zemji. Doćim, jest da smo mrvem puno zgurati ko kad hejbet hajvana zgurate na horuk u malehan hajvan-vagon pa ga gonite štrekom.... znate ono kopozicija i lokamotiva.

Eheheeee, gospoja! Mi bona ne bila izvozimo islam u Saudisku Arabiju. Oni nama đamije i upute da se ovdi u Bosnici pravi tvrdi islam, a ne onaj bivši mehki komunistićki i da se islam demostrira putem šamije, mahrame i hiđaba što su na našijem fajv star muslimankama, a sve him svakoj legne plaća na prvog po dvjetristoje kaemova doli kod jarana s bradicama i kratkijem pantalama pred Fahdinom đamijom iza ćoška da svak ne gleda za ote naše 100% islamske žene što nosaju šamije, mahrame i hižabe gori-doli Ferhadijom do Sebilja pa dole zaokrenu se kod one gume đese cigara more pripalit, zna se - da psiološki isprepada što više vlaha preostalijeh a i naših što ne priznaju ova naš baš-inoks-čelik islam supet zvijezdica i drže se još onog islama koji su him dali crvendaći komunjare đeje bilo po deset žutih hođinskih kartona a nikad crvenijeh pa se pilo kockalo i kurvalo sve u šesnest hodalo žemsko sve otkriveno mini suknjice guzovi se ba vide i mame muškinje eeee…nemere više tako. Dosta!!!

Ažurirano: Utorak, 16 Veljača 2016 20:28
 
Svak svoje zna! PDF Ispis E-mail
Autor Administrator   
Nedjelja, 31 Siječanj 2016 13:25

 

BingoŠto je višlje kleveta i laža, Sebija nam sve draža i draža!!!

Bingo-efendija, imam u prićuvi

Fuuuuj uredniće! Kako ba moreš bit taki pokvarit da mećeš na kopjuter vake ćlanke. Najprvije trebaš da budneš svijestan da je u nama nam hazreti Sebija profesorica i doktorica su pet zvijezdica svijetska velićina i sve šta se doli po ćaršiji i okole laprda (bulšita) je samo odraz teške megatonske ljubomore određenih hajvana.

Veli taj nepotpisati avutor što je piso taj prepokvariti paflet u portal Moje Vijesti da je u nama nam Sebijica studirala jedanest godina a ta šatro akademik bolje kazato kakademik Senka Mesihović – Dinarević (joooj idikativnog u nje udatog prezimena Dinarević – jašta radi obavezno ponesi gutu para paš imat nake šamse da te Dinar-efendinca primi na pregled) studirala samo pet godina.

Pa đe je tu Sebijicin problem? Halooo uredniće!!!

Hajmo vako!

Senka Mesihović – Dinarević je šćer Munira Mesihovića nekada birvaktile komunistićke zvijerke koja je lićno hapsila našog rahmetli dedu Alju, babuku od u nama nam naslijednika Bakira. Da Bog da Muniru zemja kosti izbacivala zato što je hapsio, lićno ikvizitorski mućijo i na kraju na robiju u Foću poslo našeg dedu Alju. A naše merhametlije pušćale od otog Munira dva dijeta…heeej dva dijeta...zamislite ba samo... da mu sin Rusmir budne glavni direktor od cjele medicine i klinika u Koševi i pohapa hejbet para i naguli u inostrastvo u Švajcarsku da pare metne u senf (pisalo u Avazu, znaći ćista istina) a Senka da budne glavna direktorica od pederijatrije anamo đe se maksumi lijeće a Senka Mesihović udato ime Dinarevićka (samo da joj je para ba!!!) se ljepo uvalila đe matere i babuke daju nemilo kuferte sa gutama marki da him ota šatro doktorica bolje pripazi dijeta. Nagruhala se ona haram para izmuzitih od matera i babuka – puna je para ko brod (kad iđe sa posla vukari po dvije torbe goleme pune maraka i valute) za razliku od naše hazreti Sebijice koja je hudnjica sirota i nejma para da avtobusom iđe na poso već je mora vozit službenićki avto sa šoferom od otog avta. I preumorna i slomita od savijesnog posla povratit se mora sa avtom kućici!

Jesteeee, taćno jeste da je Senka studirala SAMO pet godina i da su je zbog tada dahije babe Munira morali ukehati profesor sa medecinskog fakulteta još nagraditi kojekakim značkama i proglasit da je bajagi student ote generacije njezine. Znači Senka je zbog od straha od Munira isprepadatijeh i ukehatih profesora ekspreks završila medecinu, a dotle je buduća snaha od dede Alje studirala baš pravo, odsrca, mozgovno, temeljito, svako slovo studirala iz hejbet debelih knjiga i za jedanest godina logićno je utvrdila gradivo iz medicine stoput bolje od Senke koja je to optrćala od ukehatog profesora do drugog ukehatog profesora koji su joj drhtavim rukama upisivali ćiste desetke sve.

Ažurirano: Nedjelja, 31 Siječanj 2016 23:49
 
Bingo - efendija protestira PDF Ispis E-mail
Autor Administrator   
Četvrtak, 12 Studeni 2015 20:34

 

Muki CerićHajde da vas viđam – u mene mi kolega i jaran prima petoricu u marisanu nase, a on solo kun-gfu!

Bingo – efendija, imam frilancer u prićuvi

(na sliki: u mene mi jaran pred kućicom pošteno stećenom mu)

Imate li doli mu.a (latinski tetsisa) munafici nijedni? Haaaa? Hade Fatmire! Hade Fazliću novinaru od onog jalijaša i pijane Senada! Hade Đirlo! Iskupite još vašijeh jalijaša pa dođite pred kuću na atresu Hazima Šabanovića 4, namah spreko puta od somatološkog medecinskog fakulteta za zube. Ima da vas sve Muki išuta. Od sikiracije se nabildo u kratkom roku, skinijo preko pedest kila žive vage bruto – neto i sav je mišić ko od ćelika. Bolji neg Brusli. Divi mu se ćak i Ćak Noris. Samo dođte na marisanu. Kaman ba! Haman vam je fakultet za zubala tudi pri ruki i mogu vam namah gubice sredit, a ako koji od vas budne imo problema sa kostima od lica ima gori na Koševi maksimofacialna hirurgija pa će vas oni sriktavat. Samo dođite pred Mukijevu pošteno stećenu kućicu i pošljem ćete hodat po doktorima. Kućica je pošteno ukajćena. Platijio je vertikala meritus rejs sve pošteno, moralno, etićki, po zakonu sve...skupljo, šparo, nije išo u kahviće ni na muzike bome i vavjek meto u kasicu prasici pase nakupilo. Kotile se, legle se! Dabogda mu svaka koka po tri trožuma jaja nosila! A vi zavidni po onoj tuđa koza puna loja.

A šta hoće Fatmir?! Neka on kokuriše da budne rejs. Ako ga nedaj Bože izberu on bi kupio za cetifikate i vojnićke štedne knjižice, one šatro trijes milja kaemova dao dedo Aljo na njojzi a more mlađi ćojk na njoj rupu okruglu izrezat pa je da izvinite nabiti na u njegamu hašimagu, pa izlevatiti borac je proda Fatmiru za dvije joje (cvajhunderd) i Fatmir onda kupi butun Zemajski muzej doli na Marindvoru da se anamo šepiri a u mene mi kolega i jaran skroman ba samo 237 kvadrata (haman ni frtalj ba dunuma) pošteno kupijo i sada pravite frkušu. Haj dođte mu pred hauza pa će vam biti prava razvala.

Što je višlje kleveta i laži Mustafa nam miliji i draži.

Ažurirano: Petak, 13 Studeni 2015 09:40
 
« Početak«12345678910»Kraj »

Stranica 5 od 15

Facebook

prenesi tekst na facebook

Izbor slika iz galerije

Najnoviji komentari

home search