LINKOVI

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Home Komentari Iz pouzdanog izvora u Zürichu
Iz pouzdanog izvora u Zürichu
Petak, 03 Siječanj 2020 16:16

 

KOsovoBlizu  je totalno r(j)ešenje kosovskog pitanja

Izgleda da je pomolu izgledno rješenje Kosovskog problema, a srpska Pandorina kutija po svoj prilici seli u Posavinu.

Prema podacima državne agencije za statistiku Kosova, krajem 2018. godine Kosovo je imalo 1,793.000 stanovnika, prirast stanovništva je pozitivan i iznosi 0.64% (podaci iz Demographics of Kosovo (2016) . Retrieved 29 August 2017.)

Procenat smrtnosti je 7 umrlih na 1.000 stanovnika, dok je procena prirasta , novorođenih 17.09 na1.00 stanovnika,. (podaci iz Demographics of Kosovo (2016) . Retrieved 29 August 2017.)

Na Albance otpada 92% od ukupnog broja stanovništva, 4% otpada na Srbe, dok preostalih 4% otpada na druge manjine: Bošnjake, Turke, Gorane, itd.

Kosovo je međunarodno priznata država, koju je do sada priznalo 112 država, na čelu sa još za sada "glavnim gazdom"USA, te Njemačkom, Velikom Britanijom, Francuskom, itd. Međutim Srbija, ne odustaje i na sve moguće načine zagorčava faktički nezavisnom Kosovu put ka daljim priznanjima i pristupanjima međunarodno releventnim organizacijama, kao na primjer Interpolu, UNICEF-u, a da se ne govori o “stolici” Kosova u UN. Akcije Srbije imaju za posljedice veoma konkretne reakcija Kosova, kao što je drastično povečanje carinskih stopa na sve robe iz Srbije, ali i robe iz BiH, jer BiH, nekakva formalno bajagi samostalna i “nezavisna” država ne može priznati Kosovo, jer ima stalni veto na to iz “republike genocidne”.

Međutim, Albanci se jako dobro “hrvaju” sa Srbijom i Vučićem, a Srbi su politički “stjerani u ćošak” i džabe dalje “pišaju uz v(j)etar, svi, pa i mnogi razumni ljudi iz tog skoro potpuno psihički otrovanog i mozga izapranog kolektiviteta vide da je ideja “Velike Srbije” na koljenima, pogotovo nakon odlučnog poteza “mudage” Mila Đukanovića, koji se definitivno obračunava sa Srpskom pravoslavnom crkvom u Crnoj Gori, crkvom koja je u stvarnosti nositelj velikosrpske politike koja se mnogim obila o glavu, a u konačnici će se kao “boomerang” obiti Srbiji.

S druge strane, albanska emigracija sa Kosova iz Albanije, kontrira velikolbanskim idejama koje podrazumijevaju ujedinjenje Kosova sa Albanijom, doduše na duži rok, ali sve to ovisno o politici Amerike, glavnih evropskih “igrača”NATO - pakta u igrama oko takozvnog “ostatka “ Balkana. Srbija je skoro kompletno opkoljena susjedima koji su ili u NATO-u, ili koji će se uskoro “tuspasiti”, odnosno “učlaniti”.

Iz pouzdanih izvora iz Zürich – utemeljen je fond u koji će u prvoj fazi biti akumulirano najmanje 4-50 milijardi eura, a “target” je financijska masa od majmanje 100 – 400 milijardi eura. Iz tog fonda koji albanska emigracija naziva “Fond Prizrenske Lige” finansirali bi se najprije etničko “čišćenje” Srba iz Preševske doline, koju bi onda referendumski pripojili Kosovu, a nakon pada Preševske doline ide plansko “čišćenje” sa područja Kosova, s ciljem da se na Kosovu najprije stvore potpuno čista velika područja naseljena Albancima,  onda se čisti dalje.

Kad je neko postavio pitanje gdje će sa Srbima iz Preševske doline i Kosova, gospodin doktor Fatmir Ademaj je rekao da je “Fond Prizrenske Lige” u intenzivnim pregovorima sa utjecajnim glavama iz Republike Srpske, da se tim Srbima sa Kosova i iz Preševske doline, kojim će pošteno biti plaćene njihova imanja i kuće, Republici Srpskoj će biti isplaćena sva imanja napuštene u perioda 1991-1995, a na koja će se planski, humano i organizirano naseliti Srbe sa Kosova i Preševske doline u pustu Posavinu. Tako bi se stvorila potpuna kontre-teža Bošnjacima, odnosno muslimanima u Bosni i Hercegovini. Vođstvu RS-a je jasno da Bakir Izetbegović bez skrivanja naseljava Fedederaciju Arapima iz Saudijske Arabije i Emirata. Kad SDA koncentrira muslimane s Bliskog Istoka u BiH, mogu i oni u RS naseljavati braću Srbe i spasiti ih od muke na Kosovu. Vođstvu RS-a planira najviše Srba sa Kosova naseliti oko Brčkog i u distriktu oko Brčkog s ciljem ojačanja, odnosno “podebljanja” uskog područja na kojem im je u prošlom raku mnogo muke zadao preuzak koridor na putu prema Srbiji.

U drugoj fazi “Fond Prizrenske Lige” kani platiti iseljavanje Srba iz Raške i iz Crne Gore, i tako bi mulimani bili skoncentrirani u Raškoj, a tako bi i Crna Gora bi bila “Serb-free.

Tada bi Republika Srpska mogla organizirati referendum, baš kao Katalonci u Španiji, te se odvojiti iz BiH , ostaviti muslimane da se glože sa tamnošnjim preostalim Hrvatima koji Hrvatima iz Hrvatske služe samo da tamo u Zagrebu odlučuju koji će poglavar sjediti na Pantovščaku. Oni samo čekaju da Hrvatska uće u Šengensku zonu, pa da se presele prvo u Hrvatsku, pa onda odsele u Njemačku.

Mogu se Srbi otimati, koliko god hoće , ali ne smiju zaboraviti da u današnje vrijeme najglasnije govore brojevi, odnosno ponuđene cifre. Svjesni su da je Kosovo prodato, pa zbog čega da se oni “kur.e” i glumataju srbo-patriote. Kad dođu kuferi kešovine iz Švice i cijelog svijeta imaju samo da pružaju ruke da utvrde pazare i potpisuju kupo-prodajne ugovore, pa ćemo konačno svi vidjeti je li “Kosovo najskuplja srpska reč?” kako bubnu akademik Matija Bečković.

 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

Facebook

prenesi tekst na facebook

Izbor slika iz galerije

Najnoviji komentari

home search