LINKOVI

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Home Komentari Obavijest
Obavijest
Ponedjeljak, 03 Veljača 2020 18:07

Poštovani posjetitelji "Bošnjačkog oka", dobio sam obavještenje od našeg servera da je na "OKO" izvršen napadaj masom virusa. Traže da se plati velika svota da se očiste svi opasni virusi koji su izazvali haos na nekoliko drivera. Zna se odakle  "vjetar puše". Nažalost,  nisam u kondiciji da sve to materijalno podnesem.

"Družili" smo se duže od 16 godina. Imali smo preko četiri miliona genuine posjeta i preko 3700 priloga iz raznih oblasti društvenog života, romane, feljtone, prozne i poetske priloge, te priloge iz medicine i alternatvne medicine.

Znam da će nekim od vas biti žao zbog gašenja portala, ali nadam se da će me neki shvatiti, da ja dosta star i narušenog zdravlja nemam više energije ni financijskih mogućnosti da sam održavan "OKO". 

Zbog koga da ga održavam?? Pitam se!!

Voljan sam ustupiti portal ozbiljnoj grupi ili pojedincu svakako potpuno besplatno sa svim sadržajem, svakako ako je neko kail da se "prihvati" teškog i zahtjevnog posla  oko daljeg razvoja portala i njegovog održavanja.

Jasno mi je da će oni, a oni su ovdje u Australiji, koji su "povalili" naš portal, likovati i uživati što su konačno uspjeli u svojoj nakani, ali neka likuju.

Nadalje, zbog nekih pisanja i moja malenkost, kao i Bingo-efendija smo dobili veoma ozbiljne prijetnje koje su prijavljene policiji.

Međutim, sve mi se ovo zgadilo, uvidjeo sam da smo mi ovdje u globalu vehdi slabići (čast rijetkim  izuzecima), a posebno su mi se zgadili neki gramzivi i prepohlepni vjerski izuzetno društveno i religijski destruktivni službenici ogrezli u lopuvluke i korupciji, dakle lažni vjernici koji su bez zehre kolebanja organizirali uništavanje i smicanje ljudi koji su izuzetno pridonijeli našoj zajednici u Australiji, a tu posebno ističem prebijanje - linč  izvršen nad gospodinom Seadom Šahbegovićem i najnovije smknuće gopodina hadži Sajita Smajića koji do sada, hvala Bogu, još ostade bez degeneka. 

Spomenuta dvojica su dali ogromne doprinose u izgradnji džamija u Deer Parku i Perthu, to većina od vas ovdašnjih muslimana porijeklom iz Bosne dobro zna. Sead i Sajit nisu bili po volji  grupici nezasitnih hodžusijica ogrezlih u pljačku i korupciju, a kojim će valjda doći kraj, ABD. 

Molim vas sve da i ovu moju poruku i odluku o sudbini portala smatrate i kao moj lični protest i zgražanje nad činjenicom da smo mi svi u globalu kolektivni slabići koji godinama šutimo i gledamo lopovluke i korupciju i dozvoljavamo dahiluk i marifetluke jednog običnog seoskog manipulanta, hodžusijice koji je između ostalog izgradio kuću u svom rodnom selu u okolici Ademburg (Tešnja), a sve od haram pohapanih kurbanskih para.  Za ovu tvrdnju postoje materijalni dokazi.

I vi sve sada znate i umjesto da iskoristite neoborive dokaze o njegovoj nezapamćenoj korupciji u dugom trajanju i da uradite sve da se on privede pred lice australijske pravde, vi dozvoljavate da on "kupuje" vrijeme, određujete mu kojekakva produžavanja rokove za konačni uvid u financijske dokumente, a već odavno imate "halat" u rukama jer vas većina dobro zna za  njegovo muljanje sa parama i transfere do danas  (unexplained bank deposits), dakle neobjašnjenih transfera velikih suma iz Njemačke na privatne bank accounte supruge, njego i njihove "djece".

Hajte, vidite da probate da nekom od vas neko pošalje na privatni bankovni račun samo frakciju od ukupne sume koju je dobila familije Bekrić od  dona Klance i Klancinih mafijaških pajtosa (njemački krak hobotnice sa glvušom u Sarajevu), pa ćete vidjeti da će vam na vrata brzo pokucati ATO.

Fuj! Gadi mi se sve!

Na kraju će, aščarile,  sve to lijepo leći i biti sriktano na "bratski - islamski"način izveden (kao film "Save Private Ryan"), a pod dirigentskom palicom glave hobotnice iz Sarajeva koja mora po svaki cijenu spasiti svoj jedan glvani australijski krak, svog "vojnika" zaduženog za "kupljenje" po Australiji, a kad ga Huso spasi, eeee... onda ste najebali i teško vama kad On ponovo zasjedne. 

Žao mi je što se moram s vama pozdraviti s nadom da ste tijekom ovih godina imali prilike štogod interesantno pročitati na "OKU" i obogatiti vaše znanje.

Svim posjetiteljima i "navijačima" Bošnjačkog OKA  želim sve najbolje.

S poštovanjem,

Nadan Filipović

 

 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osvježi

Facebook

prenesi tekst na facebook

Izbor slika iz galerije

Najnoviji komentari

home search